Какви са сватбените тенденции на годината?

Всеки знае, че сватбата е един от най-очакваните и мечтани дни за всяка влюбена двойка.

В този ден всичко трябва да бъде перфектно. Днес повечето бъдещи младоженци избират услугите на професионалните сватбени агенции, които стават все по-достъпни като цена. Ако желаете да си спестите търсенето на подходящата агенция, изберете сватбена агенция. Тя предлага на двойките множество услуги, от поканите през кетъринга и до диджей за сватба. Възползвайте се от ниските цени на услугите, и превърнете сватбеното си тържество в приказка!

Ако искате сватбата Ви да бъде перфектна се доверете на професионализма на избраната от Вас сватбена агенция, като добавите към това Вашите идеи и желания. Това ще бъде една съвместна и успешна работа, която ще Ви гарантира перфектните резултати, намирането на правилния диджей и много други. Сватбената агенция от своя страна трябва да е запозната с тенденциите и актуалните новини около сватбените тържества за годината. Кои са те?

dj за сватба от djstoyan.com

Цветове на роклята и костюма тази година са ярки!
Това не означава непременно да се откажете от бялото, слоновата кост или кремавото. Ако искате всичко да е в тон, изберете със сватбената агенция главния нюанс за сватбата и добавете цвят като слънчогледово жълто, тюркоазено или цикламено. Всичко трябва да бъде в еднакви вариации на цветове, от роклите на шаферките до салфетките. Ако мъжът Ви е достатъчно смел и свободен в обличането, той може да добави към костюма си ярка вратовръзка. Забравете за мисли от сорта на ‘ какво ще кажат бабите или съседите’, бъдете цветни и щастливи, това е Вашата сватба, не тяхната!

Тази година дантелата присъства силно в модните тенденции при сватбите за 2013 година. Светът лудна по дантелата, особено след разкошната сватба на Кейт Мидълтън и принц Уилям. Дантелата е мултифункционална и може да се използва не само в дрехата но и в декорацията на празненството. Това зависи от цялостната концепция на празника.

Тематичните сватби стават все по-актуални. Тези сватби и по-точно тяхното организиране, се предлага от голям брой сватбени агенции. Темата се избира от младата двойка, като агенцията дава идеи и търси най-добрия вариант. След като сте споделили идеите си със сватбената агенция, се оставете в техните ръце. Те си знаят работата, оставете ги да си я вършат. Не заприличвайте на майка си (макар, че това е почти неизбежно)

Comments are closed.