Американските къщи са отличен избор

Американските къщи наистина са отличен избор, но замисляли ли сте се защо това е така?  Не се притеснявайте, защото ние сме тук, за да ви дадем всички отговори, които искате да знаете за този тип строителство.
Мнозина са чували за американските къщи и за строежът им, който отнема само три месеца. Може би си мислите, че това не е вярно, но със сигурност грешите. Строителството на сглобяващи се къщи наистина трае само три месеца.
Следващото, на което е необходимо да обърнем по-голямо внимание, е начинът на строителство на американските къщи. Ще започнем с това, че те са три пъти по-устойчиви от тухлените. Да, това е доказано и причината е по-малката маса на американските къщи. Именно малката маса е гаранция за по-голяма устойчивост на къщата при земетръс.
По-малката маса на американските къщи се дължи на факта, че за тяхното построяване се използват само съвременни материали. Именно заради тях можете да бъдете напълно спокойни, тъй като ще се радвате на наистина отлична изолация. На всички ни е добре известно, че добрата изолация запазва прохладата вътре в къщата през лятото, а през зимата не позволява на топлото да излиза навън. Точно такава изолация имат и американските къщи и ви уверяваме, че ще ви помогнат да спестите много средства от месечните сметки за електрическа енергия.
Но нека разкрием и кои са съвременните материали, които се използват за изолацията на американските къщи. Те са шест – гипскартон, полиетиленово фолио, минерална вата, водоустойчив OSB, хидроизолационна мушама, както и винилов сайдинг с доказано дълготрайност. Длъжни сме да отбележим, че освен всичко това може да бъде поставен и стиродур, за който обаче се заплаща допълнително.
Американските къщи наистина са отличен избор за всеки, който разполага с пространството, за да построи къща. Така че не бива да смятаме, че строителството на една къща ще ни излезе много скъпо, след като американските къщи са най-добрият избор и излизат доста по-евтино. американски сглобяеми къщи от natoproperties.com/bg

Comments are closed.