Новите модели селскостопанска техника

Странно или не, нововъведенията в земеделието са многобройни.  Ето защо днес ще ви разкрием кои са най-новите модели комбайни и трактори, които представиха гигантите в тази област.

Най-напред ще започнем с факта, че производителите на земеделска техника и трактори наблягат все повече на удобството на оператора на машината. Това е и причината, поради която кабината изглежда много добре и предлага редица удобства. Освен това напоследък все повече забелязваме, че се мисли за подобряване на баланса на големите машини, като например комбайни и трактори.

При тракторите моделите със сдвоени гуми стават все по-предпочитани, тъй като размерът на предните и на задните гуми е еднакъв, което допринася за по-добрия баланс на самата машина. Massey Ferguson, един от лидерите в света на селскостопанската техника, представи през тази година модел комбайн, който може автоматично да се нивелира при преминаване през наклонени терени. Както се досещате, по този начин балансът на голямата машина е много по-добър.

New Holland представиха модел комбайн, който развива доста голяма скорост за подобна земеделска машина. Става дума за скорост от до 9 км/ч, което със сигурност ще се съгласите че е огромно подобрение в сравнение с нормалните между един и два км/ч.

Нека се върнем към тракторите. Най-големият трактор предстои да видим през 2015-та година и той ще бъде произведен отново от New Holland. Той ще се отличава с огромна вместимост на бункера и бързото му разтоварване – в рамките на около две минути.

На финала на днешната ни статия би било добре да уточним, че съществува онлайн магазин за резервни части за земеделска техника. Тази новина би могла да ви бъде изключително полезна, тъй като това означава, че ще можете да поръчвате и да пазарувате необходимите резервни части за вашите машини много по-бързо и на по-ниски цени.

Comments are closed.