Мобилните телефони и игрите

Имате ли любима игра, която играете постоянно на мобилното си устройство?  Сигурни сме, че такава игра, а най-вероятно те са няколко.
Още в самото начало на настоящата статия искаме да споделим с вас, че наличието на магазин за мобилни апарати в София значително улеснява всички ни в закупуването на нов смартфон. Това се дължи на по-ниските цени, които определено привличат вниманието на потребители и гарантират, че няма да ни се налага да правим каквито и да било компромиси, за да се сдобием с нов gsm апарат.
А когато покупката е вече направена, игрите могат да започнат. на вашето внимание държим да представим известната игра Angry Birds. Разбира се, не става дума за просто за добре познатата на всички ни цена, но по-скоро за съвсем новото й издание – Angry Birds Transformers. Играта може да бъде изтеглена безплатно от устройства, които работят с операционна система Android и iOS. Истината е, че сърдитите пилета най-вероятно за пореден път ще оглавят класациите в игрите.
магазин за мобилни телефони bulmobile.com
Ако пък просто искате да прекарате няколко минути, играейки игра, която по никакъв начин да не ви натоварва, то тогава ви препоръчваме да изтеглите Puncherman. Тя е достъпна и за трите операционни системи – iOS, Android и Windows Phone, а добрата новина е, че може да бъде изтеглена напълно безплатно. Тя ви гарантира вълнуващи мигове, в които трябва да се стараете с максимална скорост да удряте дървени плоскости. Има и едно усложнение – често се появяват метални плоскости и трябва да бъдете внимателни, за да не ударите именно тях.
Скъпи приятели, игрите за мобилни устройства са хиляди, което дава възможност на всеки един от нас да прекара приятно няколко минути от ежедневието си и да се разсее по приятен начин.

Comments are closed.