Сигурност в инвестицията със сглобяема къща

Да имате собствен дом е голяма финансова и емоционална инвестиция.

Затова работата с надежден партньор е от основно значение, когато имате нужда от сигурност, прозрачни условия и най-вече рационализиране на разходите. Фирма evtindom работи с фокус върху клиента и максимално задоволяване на нуждите и очакванията му. Инвестицията в сглобяема къща е най-доброто решение на пазара по съотношение цена-качество. За да получите малко повече информация относно това какво представлява сглобяемата къща ви представяме кратко описание на техническите и характеристики като жилище:
– антикорозионна защита благодарение на боя и грунд, които са последно поколение.
– метална конструкция от олекотени и неръждаеми метални компоненти, което рационализира логистичните разходи и намалява допълнително крайната цена
– екологичност- днес повече от 80% от компонентите за изграждане на сглобяеми къщи се правят от рециклирана стомана. Това е тенденция в световен мащаб, към която се приобщава и строителния бизнес именно чрез този тип къщи.
-пожароустойчивостта на сглобяемите къщи се обслужва от магнезиеви плоскости, които са 100% негорим материал.
Сигурност в инвестицията със сглобяема къща
Разбира се, предимствата на сглобяемите къщи не са даденост а следствие от техниката на строителство и иновационните материали с високо качество. Една сглобяема къща може да се каже, че е дом на бъдещето, защото притежава ниски нива на постоянно натоварване и възможност за по-смели дизайнерски решения във визията. Евтин дом са фирма с поглед, отправен в бъдещето и затова работят с екологична насоченост.Сглобяемата къща за тях е проект с възможност да стане ваш дом на изключително ниска цена и перспектива за модификации по ваше желание. Приобщаването на този вид къщи към световните тенденции за екологичност са именно металните й компоненти от рециклирана стомана и 100% антикорозионно покритие. Направете още днес първата крачка към нов дом със сглобяема къща, която предлага повече от 50 години гаранция за комфорт и надеждност. Подарете си шанса да заживеете на просторно и уютно място, при това на добра цена.

Comments are closed.