Видове матраци и къде да ги намерите онлайн

Развитието на приспособления за спане започва още от праисторически времена, когато нашите предци са се опитвали да си осигурят някакъв комфорт, макар и с подръчни материали. Първото легло се появява в древен Египет, а масовото производство се случва в древен Рим, където се изобретява и водния дюшек. През 18 век пък идва времето на първите матраци, които много бързо изместват остарелите постелки заради далеч по-добрите си качества.

Днес можем да избираме от много и различни матраци, които са впечатляващи със своя анатомичен дизайн и удобство. Колекция матраци от ново поколение можете да разгледате тук.

Видове матраци и къде да ги намерите онлайн
Основно матраците се делят по спецификата на материалите си и заложената функционалност. По показатели твърдост/мекота повечето матраци обединяват и двете възможности чрез зонално разделение. С други думи може да редувате едната или другата част и да прецените коя е най-добрата за вашия комфортен сън. Друг тип разделение може да се направи според това дали матраците са еднолицеви или двулицеви. В повечето магазини ще ви кажат, че двулицевите матраци имат повече преимущества и двете им страни могат да се редуват според сезона лято или зимна. Това е така, но не бива да се подценяват качествата и на еднолицевите матраци, които също са проектирани и изработени с дизайн, подходящ за максимална почивка на тялото и мускулите. Предлагат се с пружинна или гел/пяна ядра и са изключително надеждна инвестиция с превенция срещу деформации, много високи показатели за здравина и ортопедичност и анатомичност. Основната разлика между матраците с едно или две лица се състои в цената. Еднолицевите, разбира се, са по-евтини, но реално какво ще изберете е единствено въпрос на вашите лични предпочитания. Ако нямате възможност да сменяте матрака си често, не бързайте при избора и се информирайте добре преди да направите покупка.

Intershop.bg разполага с онлайн съпорт в рамките на работния ден и служител ще отговори компетентно на всичките въпроси, за да направите най-точния за вас избор. Вниманието от страна на търговския екип на магазина се вижда във всеки детайл. Доставката е експресна и безплатна за всяка точка на страната, а промоциите и намаленията са ежедневие. Магазинът работи с над 20 изключително добре представени производители в страната и чужбина. Практичните отношения на intershop.bg с новите му и стари партньори позволява постоянното поддържане на най-високото съотношение цена-качество на пазара в момента.

На сайта на магазина можете да разгледате модерни предложения за почти цялостно обзавеждане на спалнята. Много изгодни са и предложенията за комплексно пазаруване(матрак и подматрачна рамка, например), които са придружени и от подаръци. Предложенията за корпоративни клиенти като хотели също издържани с внимание към нуждите на бизнеса. Intershop.bg работи, за да гради името си на надежден партньор и обръща внимание на нуждите на всеки клиент. Посетете ги и ще се убедите, че пазаруването при тях е удоволствие.

Comments are closed.