Защо да се сдобиете с панорамно остъкляване?

Панорамното остъкляване позволява не само да почувствате заобикалящата ви среда и слънчевите лъчи отблизо, но и да премахнете усещането за затвор между четири стени, когато сте у дома.

Повече за този вид интериорни решения за дома, както и за неговите специфики, предстои да ви разкажем в следващите изречения.

Много семейства в съвремието искат да получат повече простор и функционалност в жилището, същевременно премахвайки неприятни влияния на времето отвън. В този ред на мисли – терасата е едно от пространствата в дома, които правят атмосферата далеч по-приветлива. Някои семейства избират да затворят терасите си, за да си осигурят комфорт на тях дори и през зимните месеци. В този ред на мисли със сигурност и вие сте премисляли възможни решения за оптимизиране използването на вашата тераса, през всеки сезон. За целта съвремието предлага практични варианти в лицето на т.нар панорамно остъкляване. То представлява начин да предпазите и себе си, и вещите, които оставяте на терасата, когато времето е лошо. А щом се покажат първите парещи лъчи да съберете стъклените плоскости в единия край и да се радвате на хубавото време.

Това интериорно решение все по-често започва да присъства в проектите за съвременни жилища, тъй като от една страна панорамното остъкляване се явява солидна защита срещу влага и вятър, а от друга не ограничава използването на терасата по предназначение, след взимането на решение за неговото поставяне.

Защо да се сдобиете с панорамно остъкляване?

В тази връзка – ето и какви видове панорамно остъкляване може да откриете у нас с tenti.info.
Да започнем с това, че на този уеб адрес ще откриете по-подробна информация, както за фирмата производител – Про Тент Систем, така и за възможните опции за панорамно остъкляване на дома или терасата. Те се делят главно на няколко вида, като най-популярни са вертикалните стъклени системи. Доста домакинства обаче прибягват и до по-нестандартния вариант стъклена система Гилотина, която се отваря хоризонтално. Това какво ще бъде подходящо за вашата тераса или дом – може да разискате с екипа на tenti.info, които са насреща да ви помогнат по всяко време. Не пропускайте да се запознаете с тях, още сега само с няколко клика. Те ви очакват.

Comments are closed.